fbpx

Amaboxly

PEMINAT JENAMA MICHAEL KORS DI MALAYSIA BOLEH MENDAPATKAN AKSES KE RANGKAIAN KOLEKSI BEG TANGAN YANG CEMERLANG DI SINI.

Beg tangan telah menjadi aksesori yang wajib dimiliki oleh setiap wanita, sama ada untuk ke pejabat atau majlis santai. Beg tangan Michael Kors menjadi pilihan ramai wanita yang mengutamakan gaya dan kesempurnaan.

Di sini, kami kongsikan 10 fakta menarik tentang Michael Kors – jenama terkenal yang sering menjadi pilihan selebriti antarabangsa.

  1. Nama sebenar pemiliknya ialah Karl Anderson, Jr., dilahirkan di Long Island, New York, dan merupakan anak kepada Joan Kors dan Karl Anderson. Kedua-dua ibu bapanya kemudiannya bercerai, dan ibunya berkahwin semula dengan Bill Kors selepas Karl berumur lima tahun. Nama keluarga kemudian ditukar kepada Kors.

 

  1. Kors mencipta dan melancarkan koleksi pakaian wanita pertamanya pada tahun 1981 selepas memutuskan untuk keluar dari Institut Teknologi Fesyen. Koleksinya berjaya dijual di butik mewah dan eksklusif di Saks dan Bergdorf Goodman.

 

  1. Sehingga kini, Michael Kors mempunyai lebih 530 cawangan butik di seluruh dunia. Butik pertamanya beroperasi di New York dan juga mempunyai ibu pejabat di Hong Kong.

 

  1. Beliau pernah berkhidmat sebagai hakim untuk pertunjukan fesyen popular, Project Runway, bersama nama-nama besar lain dalam industri fesyen antarabangsa.

 

  1. Pada tahun 1993, Kors memfailkan muflis selepas pelabur dari Itali juga muflis.

 

  1. Pada usia 50 tahun pada 2010, Kors diumumkan sebagai penerima Anugerah Pencapaian Sepanjang Hayat daripada Majlis Pereka Fesyen Amerika, menjadikannya orang termuda menerima anugerah tersebut.

 

  1. Koleksi pakaian dan aksesori Michael Kors sentiasa digemari dan dihiasi oleh selebriti terkenal seperti Naomi Campbell, Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Heidi Klum, dan Sandra Bullock.

 

  1. Antara pilihan wanita Malaysia bagi jenama ini ialah gelang tangan, beg tangan, jam tangan, dan kasut kerana rekaan yang sesuai untuk semua peringkat umur dan harga yang berpatutan.

 

  1. Michael Kors di Malaysia mempunyai perjanjian pelesenan dengan peruncit barangan mewah Valiram Group.

 

  1. Michael Kors Malaysia boleh didapati di 1 Utama dan Pavilion.

Peminat Michael Kors di Malaysia juga boleh mendapatkan rangkaian koleksi terbaru dan menarik daripada jenama ini di amaboxly.com.

Semua item adalah asli, dibeli terus dari kedai dan butik di Amerika Syarikat.

Hari ini, ramai wanita gemar membeli-belah dalam talian kerana kemudahan, aspek penjimatan masa dan keselesaannya.

Masa penghantaran untuk pesanan juga biasanya tidak mengambil masa lebih daripada beberapa hari.

Adalah tidak munasabah untuk mengatakan bahawa setiap wanita harus mempunyai lebih daripada tiga beg tangan untuk kegunaan harian, pejabat atau acara rasmi.

Perlu diingat bahawa pemilihan beg tangan juga mencerminkan personaliti si pemakai.

Mengakses beg tangan untuk menghadiri majlis rasmi seperti majlis makan malam juga memainkan peranan penting bagi wanita.

Priced at RM1200, the Emilia Satchel collection is versatile and practical as it can accommodate various items inside. With spacious room and 3 compartments, the red color option will enhance your style for a bolder look.

The Michael Kors Joan Large Slouchy in Evergreen with Scallop Trimming Snake Printed is perfect for those leading a busy life. The large-sized handbag is suitable for carrying various items.

Amaboxly.com is a hub for selling international branded items, such as Michael Kors, at affordable prices and guaranteed authenticity. Here are some other collections available, with many more designs that you can own!

Lihat lebih banyak lagi koleksi beg tangan Micheal Kors Malaysia di sini atau hubungi kami untuk sebarang pertanyaan dan tempahan pre-order.